نورگیر سقفی گنبدی

نورگیر سقفی گنبدی

امروزه به دلایل مختلفی استفاده از نورگیر سقفی و نورگیر حبابی در ساختمان ها به شکل گسترده ای افزایش یافته است. این نورگیر ها با توجه به محل مورد نظر، محدوده و مساحتی که میخواهیم مسقف کنیم نوع کاربردی که نورگیر قرار است برایمان داشته باشد و میزان هزینه ای که می خواهیم برای این کار صرف کنیم می توانند به شکل های مختلفی پیاده سازی شوند. نورگیر سقفی به شکل تخت (فلت)، حبابی، قوسی، هرمی و گنبدی اجرا می شوند.

ما در این مطلب به توضیح و تفسیر در مورد نورگیر سقفی گنبدی شکل می پردازیم.

نورگیر گنبدی

ساخت سقف گنبدی شکل از ادوار گذشته در معماری رومی و ایرانی بسیار رایج بوده است. در زمان قدیم استفاده از سقف گنبدی بیشتر جنبه ی کاربردی داشت در حالی که امروزه اجرای این سازه بیشتر از لحاظ زیبایی و ظاهر بنا مورد توجه طراحان و سازندگان قرار گرفته است.

کاربردی ترین استفاده این روز ها از سقف های گنبدی شکل در نورگیرها ست. این سبک از نورگیر ها روشنایی و نور بسیار خوب و وسیعی را برای محیط فراهم می کنند. نورگیر سقفی گنبدی شکل به بنا ظاهری شیک و لاکچری می دهند.

همچنین بخوانید: استفاده از نورگیر آماده و مزایای آن

نورگیر سقفی-نورگیر سقفی گنبدی

ظاهر نورگیر سقفی گنبدی

از این جهت که سقف گنبدی شکلی علاوه بر کاربردی بودنشان جنبه تزئینی هم دارند ورق های این سبک نورگیر را می توان طراحی کرد.

با نقش و نگاری متناسب با محل مورد استفاده نورگیر گنبدی جلوه ای دو چندان را به سازه ی خود ببخشید. ظاهری بسیار شیک، منحصر به فرد و کم نظیر که چشم هر بیننده ای را به خود خیره کند. این طرح و رنگ ها نور خورشید را به صورت رنگی وارد محیط می کنند و همه را مجذوب خود می سازند.

نورگیر سقفی-نورگیر سقفی گنبدی

مزایای سقف نورگیر گنبدی

نورگی های گنبدی در مان های مختلفی مثل  پاساژ ها و بازار های قدیمی قابل مشاهده است. از فواید سقف های گنبدی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

همچنین بخوانید!  انواع نورگیر سقفی

این سبک از نورگیر سقفی علاوه بر ظاهر شیک مزیت های دیگری نیز نسبت به نورگیرهای مسطح دارد. از جمله ی این مزایا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سطح وسیعتری که نسبت به سایر نورگیر ها دارند باعث می شود که نور بیشتری را به داخل ساختمان هدایت کنند و روشنایی بهتری را فراهم کنند.

در بسیاری از موارد اگر اجرای نورگیر سقفی یا نورگیر حبابی مسطح (فلت) درست انجام نشود باعث تجمع آب باران و برف روی این نورگیر ها می شود که اگر سازنده از متریال مناسب هم استفاده نکرده باشد امکان نفوذ آب باران به داخل ساختمان و بروز آسیب هایی برای ساختمان هم وجود دارد.

بنابراین انتخاب یک تیم اجرایی مناسب بسیار حائز اهمیت است. تیم حرفه ای پوشش ساز با استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مهارت بالا در نصب و اجرا می تواند شما را در این امر یاری دهد.

در کنار همه ی این ها این نوع نورگیر سبب تهویه مناسب محیط و مطبوع شدن هوای داخل ساختمان می شود.

مزیت دیگر این که می تواند راهی برای رفت و آمد در مواقع اضطراری مانند بروز آتش سوزی باشد که این راه به آتش نشانان کمک میکند تا سریع تر وارد ساختمان شوند و امدادرسانی کنند.

به دلیل مزایای بسیاری که نورگیر سقفی گنبدی دارد این سبک نورگیر در ساختمان های مسکونی، تجاری و پاساژها و حتی رد ساختمان های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع نورگیر گنبدی:

  • -پوشش شینگل
  • -پوشش شیشه
  • -ورق پلی کربنات
  • -ورق فایبر گلاس
  • -پوشش فلز
  • -پوشش چوب

همچنین بخوانید: آشنایی با کاربرد نورگیر سقفی

نورگیر سقفینورگیر سقفی-نورگیر سقفی-نورگیر سقفی گنبدی

متریال مورد نیاز در نصب نورگیر گنبدی

جنس اکثر نورگیرها اکریلیک، شیشه یا پلی کربنات است. البته ورق های پلی کربنات و اکریلیک برای ساخت نورگیر گنبدی مناسب تر و پرکاربردتر هستند.
رایج ترین متریال برای ساخت فریم نورگیر گنبدی آهن است. آهن هم از لحاظ هزینه نسبت به دیگر متریال های قابل استفاده مناسب تر است و هم از لحاظ ساخت.
استیل نوع دیگری از مواد کاربردی جهت ساخت فریم نورگیر است. با این تفاوت که فریم استیل از نوع آهنی آن گران تر در می آید و مستلزم صرف هزینه بیشتری است.
متریال دیگری که می توان در ساخت فریم نورگیر سقفی گنبدی از آن استفاده کرد آلومینیوم است در حالی که این جنس استحکام و مقاومت بالایی دارد با این حال اصلا مقرون به صرفه نیست.

همچنین بخوانید!  سقف کاذب پارکینگ حیاط

چگونگی نصب و اجرای نورگیر گنبدی

تیم اجرایی با توجه به شکل و اندازه ی گنبدی که طراحی شده آهن را با سایز مناسب برش زده و در جاهای لازم آن ها را خمیده می کنند و سپس به هم جوش می دهند. قطعات آن به هم جوش داده شده را یک بار با ضد زنگ رنگ می کنند تا در برابر آب و باران مقاوم شود.

در مرحله بعد فریم را با سلیقه ی مشتری رنگ می زنند. در این مرحله از آماده سازی، فریم ساخته شده را در محل مورد نظر نصب می کنند.

حال نوبت به جا انداختن ورق های نورگیر سقفی گنبدی است بعد از نصب ورق های نورگیر و در آخر باید سازه به طور کامل و حرفه ای آببندی شود تا بعد ها شاهد بروز نشت باران و گرد و غبار به داخل نباشیم.

نحوه ی ساخت فریم استیل هم مانند ساخت همان فریم آهنی است.

قیمت نورگیر سقفی گنبدی

قیمت نورگیر سقفی گنبدی با توجه به متریال و مواد استفاده شده و هم چنین ابعاد و اندازه نورگیر متغیر خواهد بود. هم چنین از عواملی که بر روی هزینه نورگیر اعمال می شود می توان به هزینه نصب و اجرا اشاره کرد. گروه صنعتی پوشش ساز علاوه بر طراحی منحصر بفرد نورگیر سقفی و حبابی دارای کادر تخصصی برای تیم اجرایی خود می باشد که می توانید از این خدمات نیز بهره مند شوید.

تیم حرفه ای پوشش ساز با سال ها تجربه ی درخشان در ساخت و نصب انواع نورگیر سقفی و نورگیر حبابی آماده پذیرش و انجام پروژه های شما با بهترین متریال می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر از طریق صفحه تماس با ما با مشاورین پوشش ساز در ارتباط باشید.

نورگیر سقفی-نورگیر سقفی گنبدی
5/5 (1 Review)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با کارشناسان پوشش ساز
ارسال پیام