قیمت نورگیر سقفی

قیمت نورگیر سقفی

نورگیر سقفی یک سامانه طراحی شده است که به منظور جذب نور طبیعی از روی سقف به داخل فضاهای ساختمانی استفاده می‌شود. این سامانه از جنس شیشه‌های تراکم شده یا شیشه‌های روکش دار تشکیل شده است که قادر به انتقال نور به داخل فضا هستند.

نورگیر سقفی در گذشته های دور بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت. به صورتی که اغلب خانه های مسکونی به صورت یک طبقه ساخته می شد و بیشتر آنها نیز دارای نورگیر بودند. این نورگیرها بیشترین کاربرد را در فضاهای گلخانه ای داشت. امروزه اما استفاده های متفاوتی از نورگیرها یا همان پنجره های سقفی می شود. در این مقاله قصد داریم درباره نورگیر سقفی، انواع آن و قیمت های آنها صحبت کنیم.

آشنایی با نورگیر سقفی

نورگیر های سقفی که آنها را گاهی با اسم پنجره های سقفی نیز می شناسند، در حقیقت نوعی فضای مسقف است که بخشی یا تمام سقف یک ساختمان را پوشش داده و به کمک آن نور فضای داخلی تامین می شود. در گذشته های دور که فرهنگ آپارتمان نشینی مثل امروز گسترده نشده بود، در خانه های ویلایی معمولا فضایی برای گلخانه در نظر گرفته می شد. و چون گل های آپارتمانی نیاز به نور آفتاب داشتند، بخشی از سقف گلخانه به صورت نورگیر سقفی طراحی می شد.

امروزه اما نورگیر سقفی و نورگیر حبابی تفاوت های بسیاری کرده اند و طراحی های متنوعی برای آنها در نظر گرفته می شود. به گونه ای که گاهی از نورگیر سقفی برای طراحی ساختمان های بزرگ مثل هتل ها، مجتمع های تجاری، مکان های فرهنگی و ساختمان های مسکونی نیز استفاده می شود. این نورگیرها علاوه بر اینکه بخشی از روشنایی ساختمان ها را تامین می کنند، باعث زیبایی بیشتر ساختمان نیز می شوند.

نورگیر سقفی-قیمت نورگیر سقفی

کاربردهای امروزی نورگیر سقفی 

همینطور که گفته شد، امروزه دیگر فقط برای فضاهای گلخانه ای از نورگیرهای سقفی استفاده نمی شود. بلکه از نورگیرهای سقفی به خاطر ظاهر زیبا و طراحی متفاوتی که دارند بهره برده می شود. در اینجا قصد داریم درباره کاربردهای متفاوت نورگیرهای سقفی در ساختمان های مدرن صحبت کنیم.

همچنین بخوانید!  متریال سقف پارکینگ

تامین نور ساختمان

شاید مهمترین ویژگی ای که از یک نورگیر مسقف می توان انتظار داشت، تامین نور ساختمان باشد. کاربردی که کاملا بدیهی است. زیرا شیشه نور را به خوبی از خود عبور می دهد. پس اگر از آن در طراحی سقف استفاده کنیم، می توانیم مشکل نور ساختمان را تا حد مناسبی حل کنیم.

به همین خاطر در طراحی فضاهای فرهنگی و به خصوص کتابخانه ها، امروزه سعی می شود از سقف های شیشه ای بزرگ استفاده شود. به گونه ای که از نور روز بهترین استفاده برده شده و در میزان مصرف انرژی نیز صرفه جویی گردد.

همچنین فضاهای هتلی نیز گاهی به همین منظور از نورگیرهای سقفی بهره می برند. با توجه به حدود قیمت نورگیرهای سقفی و با توجه به اینکه استفاده از آنها باعث صرفه جویی ثانویه نیز می شود، به نظر بهره بردن از آنها توجیه اقتصادی خوبی نیز دارد.

تهویه هوای ساختمان

امروزه در طراحی ساختمان های بزرگ، گاهی به منظور تهویه هوا نیز از نورگیرهای مسقف استفاده می شود. نورگیرهایی که قابلیت جمع شدن دارند و می توان در طول شبانه روز آنها را به صورت اتوماتیک جمع کرد. برای مثال ممکن است در فضاهای هتلی و ساختمان های تجاری از این قابلیت نورگیرهای سقفی استفاده شود.

استفاده در فضاهای داخلی

برخلاف گذشته، امروزه اینطور نیست که فقط از نورگیر سقفی و نورگیر حبابی برای فضاهای بیرونی استفاده شود. اگر در گذشته از این نورگیرها فقط برای هدایت نور روز به درون خانه کمک گرفته می شد، امروزه می توان از آنها در طراحی فضاهای داخلی نیز استفاده کرد. برای مثال شاید بتوان در سقف های کاذب حمام ها، آشپزخانه ها و حتی اتاق های اداری از این سقف ها بهره برد. مثلا اگر برای طراحی اتاق های داخلی ادارات از سقف های شیشه ای استفاده شود، علاوه بر تامین نور اتاق، نورگیر سقفی می تواند عایق خوبی نیز در برابر حرارت و صدا باشد. موضوعی که با توجه به قیمت نورگیرهای سقفی به نظر مقرون به صرفه می آید.

نورگیر سقفی-قیمت نورگیر سقفی

خرید نورگیر سقفی

با توجه به کاربردهای پرتعداد نورگیرهای سقفی، سوالی که اغلب برای طراحان و مصرف کنندگان پیش می آید، این است که آیا استفاده از نورگیرهای سقفی هزینه بر نیست؟ آیا نمی توان از سقف های کاذب دیگری بهره برد و در عوض فکر دیگری برای تامین نور ساختمان کرد؟

همچنین بخوانید!  جزئیات نورگیر

تمام این مواردی که ممکن است به ذهن مصرف کنندگان بیاید، لازم است با جزئیات بیشتر بررسی شود. برای مثال، برای کتابخانه ای که فقط در طول روز فعالیت دارد، خب استفاده از سقف های شیشه ای می تواند یک مزیت بزرگ باشد. زیرا در فضاهای مطالعاتی، اشخاص نیاز به نور مناسبی دارند. در نتیجه مصرف انرژی بسیار بالاتر خواهد بود و بهره بردن از نور روز به معنای کاهش مصرف انرژی و کاهش هزینه است.

یا مثلا وقتی از قیمت نورگیر سقفی برای ساختمان های تجاری یا هتل ها صحبت می کنیم، باید به این هم فکر کنیم که در صورت استفاده از یک طراحی دیگر به جای نورگیر، میزان هزینه کرد ما چقدر خواهد بود. و بعد با توجه به دیگر فایده های سقف های نورگیر، آیا توجیه اقتصادی دارد

نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد، این است که امروزه قیمت نورگیرهای سقفی از مرحله طراحی تا اجرای سقف های نورگیر محاسبه می شود. در نتیجه این هزینه کرد می تواند مقادیر متغیری را با توجه به شکل طراحی و کیفیت مصالح شامل شود.

برای اطلاع از قیمت نورگیر سقفی تبریز می توانید با مشاوران ما در پوشش ساز ارتباط برقرار کنید و مشاوره ای در خصوص نورگیرهای سازه و ساختمان مورد نظر خود دریافت نمایید.


					
5/5 (2 Reviews)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارتباط با کارشناسان پوشش ساز
ارسال پیام